Τζένι Γκαρθ: Έφαγε "πόρτα" και δεν άντεξε

09.04.2014
Δεν άφησαν την πρώην πρωταγωνίστρια του Μπέβερλι να μπει σε κλαμπ και εκείνη… άστραψε και βρόντηξε.

Έχουν και οι διάσημοι τα "θεματάκια" τους και ένα από αυτά είναι να μην τους αναγνωρίζουν ως διάσημους!

Η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) βίωσε χθες ένα τέτοιο περιστατικό και δεν αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, αν ισχύουν όλα όσα λέγονται.

Ύστερα από μία έκθεση στην οποία παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η 40χρονη "Κέλι" του θρυλικού τηλεοπτικού "Μπέβερλι Χιλς" πήρε την παρέα της και κατευθύνθηκε προς το τρέντι κλαμπ του δυτικού Χόλιγουντ, "DBA".

Σύμφωνα με έναν φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν εκεί και μετέφερε το περιστατικό στο TMZ, η ηθοποιός παρέκαμψε την ουρά και πήγε κατευθείαν στην πόρτα για να μπει μέσα.

Εκεί την έφαγε τη "χαστούκα", όμως, γιατί οι άνθρωποι της ασφάλειας της είπαν ότι εκείνη και η παρέα της θα έπρεπε να περιμένουν στη σειρά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.

Ε, αυτό ήταν…

"Ξέρεις ποια είμαι εγώ;", επιτέθηκε η Γκαρθ. "Είμαι 40 χρονών, έχω τρία παιδιά και βρίσκομαι στον χώρο πολλά χρόνια", συνέχισε έξαλλη η Τζένι, αλλά μόλις κατάλαβε ότι δεν ίδρωνε το αυτί των υπευθύνων, οι οποίοι επέμεναν ότι εξαίρεση δεν γίνεται για κανέναν, ξέσπασε σε κλάματα, έκανε στροφή και έφυγε.

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το κλαμπ ύστερα από τη δημοσιότητα που πήρε το επεισόδιο, εξηγεί τα εξής: "Το DBA έχει μια πολύ αυστηρή πολιτική στην πόρτα του και ζητήθηκε από την κ. Γκαρθ και όλη την παρέα της να περιμένουν στη σειρά όπως όλοι οι υπόλοιποι. Η παρέα επέλεξε να μην το κάνει και έφυγε".

Βέβαια, η εκδοχή της ίδιας της Γκαρθ, σύμφωνα με φήμες πάλι, είναι ότι στην παρέα ήταν τρεις γυναίκες και τρεις άντρες. Στις γυναίκες η είσοδος επετράπη αλλά στους άντρες όχι και καθότι ήταν και οι τρεις μαύροι, η Τζένι εξερράγη γιατί δεν μπόρεσε να δεχτεί τον ρατσισμό της υπόθεσης, αλλά ποιος ξέρει…