Η αθεράπευτα σέξι Μπιγιονσέ... Μονρό!

09.04.2014
Η Μπιγιονσέ (Beyonce) μπορεί να είναι μία από τις πιο αγαπητές ποπ σταρ στον κόσμο αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αντιμετωπίσει λίγο περιεργες κατάστασεις όπως με φανς της που της έκαναν μήνυση για εκείνο το δυσάρεστο περιστατικό στη συναυλία της και τους γονείς που έχουν απογοητευτεί από τις προκλητικές της εμφανίσεις. Όμως η 31χρονη τραγουδίστρια δεν πτοείται και συνεχίζει την ανοδική πορεία αλλά και την φεμινιστική εκστρατεία της. Μετά τη συμμετοχή της στην #Banbossy καμπάνια μαζί με άλλες γνωστές κυρίες, φωτογραφήθηκε ως Μέριλιν Μονρόε(Marylin Monroe) στο καινούριο τεύχος του περιοδικού Out το οποίο έχιε ώς κοινό κόνσπετ τη δύναμη και είναι η πρώτη της εμφάνιση σε σελίδες περιοδικού μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου. “Υπάρχει μια απίστευτη δύναμη στο αίσθημα της κτητικότητας και η γυναίκες πρέπει να απόκτήσουν τη δική τους σεξουαλικότητα. Το ότι είμαι γυναίκα σε μία ανδροκαρατούμενη κοινωνία, το φεμινιστικό στοιχείο υπερτερεί σ’ εμένα και είναι ένας τρόπος να προσωποποιήσω αυτή την προσπάθεια.” δήλωσε σε κάποιο απόσπασμα της συνέντευξης που συνοδεύει τη φωτογράφηση. Δείτε τις σέξι φωτογραφίες… K.Π

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) μπορεί να είναι μία από τις πιο αγαπητές ποπ σταρ στον κόσμο αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αντιμετωπίσει λίγο περιεργες κατάστασεις όπως με φανς της που της έκαναν μήνυση για εκείνο το δυσάρεστο περιστατικό στη συναυλία της και τους γονείς που έχουν απογοητευτεί από τις προκλητικές της εμφανίσεις.

Όμως η 31χρονη τραγουδίστρια δεν πτοείται και συνεχίζει την ανοδική πορεία αλλά και την φεμινιστική εκστρατεία της. Μετά τη συμμετοχή της στην #Banbossy καμπάνια μαζί με άλλες γνωστές κυρίες, φωτογραφήθηκε ως Μέριλιν Μονρόε(Marylin Monroe) στο καινούριο τεύχος του περιοδικού Out το οποίο έχιε ώς κοινό κόνσπετ τη δύναμη και είναι η πρώτη της εμφάνιση σε σελίδες περιοδικού μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου.

“Υπάρχει μια απίστευτη δύναμη στο αίσθημα της κτητικότητας και η γυναίκες πρέπει να απόκτήσουν τη δική τους σεξουαλικότητα. Το ότι είμαι γυναίκα σε μία ανδροκαρατούμενη κοινωνία, το φεμινιστικό στοιχείο υπερτερεί σ’ εμένα και είναι ένας τρόπος να προσωποποιήσω αυτή την προσπάθεια.” δήλωσε σε κάποιο απόσπασμα της συνέντευξης που συνοδεύει τη φωτογράφηση.

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες…

K.Π