Γλύκας ο πρίγκιπας Γεώργιος στην πρώτη του "δουλειά"

09.04.2014
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη τριών εβδομάδων, αλλά την παράσταση κλέβει χωρίς αμφιβολία ο γιος τους.

Η πριγκιπική οικογένεια προσγειώθηκε τη Δευτέρα στο Ουέλινγκτον και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ποιος θα ήταν ο "αστέρας" της επίσκεψης.

Μπορεί ο φακός να λατρεύει την πάντα προσεγμένη και κομψή Κέιτ (Kate) όμως αυτή τη φορά τα "φώτα" έκλεψε ο γιος της.

Αυτή είναι στην ουσία η πρώτη επίσημη εμφάνιση του 8 μηνών πρίγκιπα Γεωργίου (prince George) ο οποίος δείχνει να "ανταπεξέρχεται" στις "υποχρεώσεις" του με τον καλύτερο τρόπο.

Χθες το πρόγραμμα ήταν κομμένο και ραμμένο στα γούστα του μικρού πρίγκιπα καθώς η γαλαζοαίματη οικογένεια επισκέφτηκε τον παιδότοπο του προεδρικού μεγάρου του Ουέλινγκτον όπου ο Γεώργιος έπαιξε με δέκα παιδάκια της ηλικίας του.

Τα παιδιά αυτά είχαν επιλεχθεί με πολύ προσοχή εδώ και μήνες από οικογένειες με πολύ διαφορετικές προελεύσεις προκειμένου να αντανακλαστεί η ποικιλομορφία της κοινωνίας της Νέας Ζηλανδίας.

Έτσι, την ώρα που τα παιδάκια έπαιζαν, οι πρίγκιπες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με δύο γκέι γονείς και μια ανύπαντρη μητέρα, μεταξύ άλλων.

Ο Γεώργιος ήταν πολύ ήρεμος, ακόμη και όταν η "παρεΐτσα" τα έβαλε τα κλάματα και απόλαυσε τόσο τα παιχνίδια και τα μπουσουλίματά του, όσο και την αγκαλιά της μαμάς, από όπου έδειχνε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα… μαλλιά της. Τα μασουλούσε μετά μανίας…

Για την ιστορία, ο μικρός Γεώργιος φορούσε μία μπλε σαλοπέτα της σχεδιάστριας Ρέιτσελ Ρίλεϊ (Rachel Riley), αξίας £77 (€93,5) ένα λευκό μπλουζάκι και μπλε παπουτσάκια αγκαλιάς, ενώ τα δύο -κάτω- πρώτα δοντάκια και τα... "φρατζολάκια" στα χέρια και τα πόδια ήταν "όλα τα λεφτά". Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το φορμάκι του πρίγκιπα.