Σκάνδαλο η "ασέλγεια" στο άψυχο κορμί της Γουίτνεϊ

11.03.2014
Σάλος έχει προκληθεί από απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με κάτι νοσηρό που έγινε μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου του 2012. Συγκεκριμένα μέσα στην μπανιέρα της.

Σύμφωνα με το TMZ ένας αξιωματικός που ερευνούσε τον χώρο του θανάτου, λέγεται ότι "μήνυσε επανειλημμένα την πόλη του Μπέβερλι Χιλς έχοντας κατηγορήσει συγκεκριμένο συνάδελφό του για βαρύ παράπτωμα".

"Ο αρχιφύλακας Μπράιαν Γουέιρ (Brian Weir) κατέθεσε μήνυση υποστηρίζοντας ότι ο αρχιφύλακας Τέρι Νουτάλ (Terry Nutall) γονάτισε δίπλα στη Χιούστον –λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατό της- και τράβηξε το σεντόνι που σκέπαζε το κορμί της λέγοντας 'Διάολε, ακόμη δείχνει όμορφη, έτσι;'", μεταφέρει το δίκτυο συμπληρώνοντας ότι μετά την κίνησή του αυτή, ο Γουέιρ απομακρύνθηκε άμεσα από τη "ζηλευτή" θέση του στις μονάδες SWAT και K-9 ως "τιμωρία", όπως υποστηρίζει ο ίδιος για την κίνησή του αυτή.

Επιπλέον, ο αρχιφύλακας υποστηρίζει ότι έχασε όλες τις ευκαιρίες του για προαγωγές ή οικονομικά μπόνους και κατηγορεί τον συνάδελφό του για κατάχρηση εξουσίας –μεταξύ άλλων.

Αντίθετα, ο Νουτάλ, ο οποίος από εκείνη τη στιγμή έχει προαχθεί, δεν απάντησε σε καμία έκκληση για σχολιασμό της υπόθεσης.