Μαστροκώστα: Γάμος και βάφτιση μαζί

04.06.2010
Διπλή χαρά για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους στο παρεκκλήσι του κτήματος Νάσιουτζικ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Διπλή χαρά για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους στο παρεκκλήσι του κτήματος Νάσιουτζικ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Περίπου δύο χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και να βαφτίσουν τη μικρή κορούλα τους, τη Βικτώρια, την ίδια μέρα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Έλλη Μπούση και ο Σάββας Κάκος.

Η Γωγώ, λαμπερή μέσα στο νυφικό by Elie Saab, φορώντας πέπλο κι έχοντας κάτω τα μαλλιά της, χτένισμα που επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, έδωσε το χέρι της στον Τραϊανό, που φορούσε κοστούμι από τον Tom Ford. Στη διάρκεια του μυστηρίου, στο «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», ο γαμπρός προσπάθησε να αποφύγει το πάτημα του ποδιού, αλλά δεν τα κατάφερε! Μετά το γάμο έγινε και η βάφτιση της Βικτώριας με νονούς τον Ανδρέα και τη Στάλω Ηλία. Η Γωγώ έβγαλε το νυφικό και φόρεσε μια δημιουργία του Valentino, ενώ η μικρή Βικτώρια δεν σταματούσε να κλαίει. Η νύφη είχε επιφυλάξει μια έκπληξη στο γαμπρό, ένα τραγούδι που είχε γράψει η ίδια, το οποίο τραγούδησε στη δεξίωση που ακολούθησε.

«Δεν ζούσα πριν από σένα. Εσύ μου έδωσες πνοή», τραγουδούσε η Γωγώ κοιτάζοντας στα μάτια τον «Τράι» της. Η μεγάλη αγκαλιά του Τραϊανού στη συνέχεια ήταν η δική του απάντηση. Χρέη d.j. εκτέλεσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ το τραγουδιστικό μέρος ανέλαβε ο καλός φίλος τους Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Το ζευγάρι είχε διανυκτερεύσει σε σουίτα του κτήματος Νάσιουτζικ από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η Γωγώ πήγε στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου με μια λευκή Rolls Royce.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τη σύζυγό του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Εύη Αδάμ, ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγό της, η Νόνη Δούνια, η Έλενα Κουντουρά και ο κολλητός φίλος της νύφης Χάρης Σιανίδης.