Φουρέιρα: Δες το τατουάζ που "χτύπησε" για τον Σαμαρά

11.12.2013
Μεγάλο έρωτα ξαναζεί η Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά και η αοιδός πλέον όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την... καψούρα της.

Και είναι, λέμε, τόσο καψούρα η αοιδός με τον ποδοσφαιριστή, που τον «χτύπησε» πάνω της. Ε, μιας και τον έχει μακριά της, λόγω απόστασης (εκείνος ζει μόνιμα στην Σκοτία) είπε να τον κάνει τατουάζ. «Νο one like S» γράφει το νέο τατουάζ, που το έκανε λίγο μετά την επανασύνδεση τους.

Η Φουρέιρα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό μιλάει για τη σχέση της με τον Σαμαρά, που είναι και πάλι μαζί μετά από έξι ολόκληρα χρόνια! «Ένα ζευγάρι για να είναι μαζί μετά από έξι χρόνια σημαίνει ότι η σχέση του στηρίζεται σε γερά θεμέλια» δηλώνει στο περιοδικό Hello.

Και συνεχίζει: «Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λέμε “αχ, δεν μου πετυχαίνει μια σχέση“, “δύσκολα θα ερωτευτώ ξανά”. Έμαθα πλέον ποτέ να μη λέω ποτέ, γιατί έρχεται τελικά μια στιγμή που ερωτεύεσαι τόσο πολύ που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Τέτοια τατουάζ λοιπόν σαν αυτό που χτύπησα, που μπορεί κάποιος να το θεωρήσει αστείο ή μικρό μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά»,.

Το Λενιώ εξηγεί και πώς ένιωσε όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες που αποδείκνυαν ότι είναι και πάλι μαζί με τον Σαμαρά. «Το να δημοσιοποιούνται στιγμές της προσωπικής μου ζωής δεν είναι το καλύτερό μου. Μερικά πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Από την άλλη, όμως, θα ήταν αστείο να διαμαρτυρηθώ και να αντιδράσω περίεργα επειδή βγήκαν κάποιες φωτογραφίες. Μου φάνηκε περίεργο γιατί απλώς δεν ήθελα να προκαλέσω», δήλωσε.