Πολ Γουόκερ: τα αποτελέσματα της νεκροψίας

05.12.2013
Τέσσερις μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του συμπαθούς ηθοποιού έγιναν και επίσημα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Πολ Γουόκερ (Paul Walker) σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 30 Νοεμβρίου μαζί με τον φίλο του, Ρότζερ Ροντάς (Roger Rodas), ο οποίος οδηγούσε και το μοιραίο αυτοκίνητο.

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες αποκάλυψε, και επίσημα τα αποτελέσματα της νεκροψίας αποδίδοντας τον θάνατό του σε τραύματα και εγκαύματα που προήλθαν από την σφοδρή σύγκρουση, ενώ πληροφορίες θέλουν τη δουλειά των υπεύθυνων τραγικά δύσκολη, καθώς δεν μπορούσαν να ταυτοποιήσουν τη σωρό.

Οι δύο φίλοι έκαναν μια βόλτα μέσα σε μια ολοκαίνουρια Πόρσε Καρέρα GT, η οποία, για άγνωστους λόγους βγήκε από τον δρόμο της και προσέκρουσε σε στύλο προκαλώντας ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιά στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια.

Και οι δύο θάνατοι αποδόθηκαν σε ατύχημα και ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα είναι διαθέσιμα σε 6 με 8 εβδομάδες, οι ειδικοί απεφάνθησαν ότι ο οδηγός πέθανε ακαριαία στη σύγκρουση ενώ στον θάνατο του Γουόκερ συντέλεσαν και τα εγκαύματα από τη φωτιά.

Στο μεταξύ, μόλις σήμερα, οι συμπρωταγωνιστές του Γουόκερ στις ταινίες "The Fast & the Furious" μέσα από τις οποίες στην ουσία έγινε διάσημος, κυκλοφόρησαν ένα βίντεο προς τιμή του. Δείτε το στη συνέχεια...

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι στενοί φίλοι του ηθοποιού δεν έχουν αποκλήσει το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης ενώ σύμφωνα με το Hollywoodlife οι ερευνητές ψάχνουν για το μαύρο κουτί του αυτοκινήτου που αν όντως υπήρχε στο συγκεκριμένο μοντέλο της Πόρσε, θα μπορέσει να ρίξει και άλλο φως στην υπόθεση αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το αν οι δύο επιβάτες φορούσαν ζώνη και την ακριβή ταχύτητα τη στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης.

Z. K.