Χολμς: έτοιμη να ξεμπροστιάσει τον Κρουζ

29.11.2013
Φήμες θέλουν τη γνωστή ηθοποιό μπροστά σε μια απρόσμενη ευκαιρία να ανοίξει το στοματάκι της για όλα όσα συνέβησαν στον γάμο της.

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) το 2006 έχοντας ήδη φέρει στον κόσμο το μοναδικό βιολογικό παιδί του σταρ, την κορούλα τους, Σούρι (Suri).

Το καλοκαίρι του 2012 η 34χρονη ηθοποιός έληξε αυτό τον γάμο τόσο ξαφνικά που έπιασε ακόμη και τον σύζυγό της εξαπίνης –όπως παραδέχτηκε αργότερα ο ίδιος.

Η ίδια, βέβαια η Χολμς, φάνηκε ότι είχε σχεδιάσει πολύ καλά την "ηρωική" αυτή έξοδο από έναν γάμο για τον οποίο όμως δεν θα μπορούσε να μιλήσει ποτέ λόγω ειδικού συμβολαίου εχεμύθειας που είχε υπογράψει πριν την κουλούρα.

Έλα όμως που ο καιρός έχει γυρίσματα και δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε πολύ κοντά σε "φανερώματα".

Τους τελευταίους μήνες έγιναν οι ακροάσεις για τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Τομ Κρουζ ενάντια σε δύο περιοδικά που υποστήριζαν ότι μετά το διαζύγιο, ο 51χρονος σταρ είχε εγκαταλείψει την κόρη του.

Κατά τις ακροάσεις αυτές αποκαλύφθηκαν πολλά και διάφορα, όμως έχει ακόμη "ζουμί" η ιστορία καθώς σε περίπτωση που η υπόθεση πάει σε δίκη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κληθεί και η Χολμς να καταθέσει ως μάρτυρας.

Σε αυτή την περίπτωση, η όποια συμφωνία έχει γίνει με τον Κρουζ, προφανώς πάει περίπατο και η Κέιτι θα αναγκαστεί (!) να μιλήσει από καρδιάς για τα χρόνια που έζησε κοντά στον διάσημο ηθοποιό.

Και φυσικά, αν γίνει αυτό κάποια στιγμή, εμείς θα έχουμε αυτιά κολλημένα στην πόρτα για να ακούσουμε τα πάντα και να σας ενημερώσουμε άμεσα… Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον…

Ζ. Κ.