Βανδή: Όλο το παρασκήνιο από το "διαζύγιο" με Notis

27.11.2013
Από την Παρασκευή το απόγευμα η Δέσποινα Βανδή, οπότε και ανακοίνωσε ότι διαλύει τη συνεργασία της με το Notis Σφακιανάκη, έχει αναχθεί σε πρόσωπο των ημερών.

Η κίνηση της να αποχωρήσει από το σχήμα δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, λόγω των δηλώσεων του για την Χρυσή Αυγή, επιδοκιμάστηκε από την πλειοψηφία του κόσμου, ενώ η χάρη της έφτασε μέχρι την... Αυγή, που για πρώτη φορά τής αφιέρωσε λίγες αράδες στις σελίδες της.

Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο της ιστορίας που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης με τις δηλώσεις και κορυφώθηκε το απόγευμα της επομένης; Είναι Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και η αοιδός που βρίσκεται στην απονομή του Σφακιανάκη, αμήχανη και μουδιασμένη παρακολουθεί τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή. Όταν επιστρέφει σπίτι, συζητά τους προβληματισμούς της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και παίρνει τελικά μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της καριέρας της.... να αποχωρήσει από το σχήμα.

Η τραγουδίστρια τηλεφωνεί στο Νότη και του εξηγεί τους λόγους που την αναγκάζουν να εγκαταλείψει το σχήμα. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, όμως της εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και προσπαθεί να τη μεταπείσει χωρίς αποτέλεσμα.

Βέβαια, την Βανδή την προβληματίζει το γεγονός ότι οι στενοί της συνεργάτες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά όλη τη σεζόν, αλλά είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Έτσι, οι στενοί της συνεργάτες ειδοποιούν και τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου για τις προθέσεις της τραγουδίστριας.

Πληροφορίες θέλουν την Βανδή να έχει δεχθεί πρόταση από γνωστό επιχειρηματία για να εμφανιστεί σε κάποιο από τα μαγαζιά του στην Αθήνα, ενώ πιθανόν να δώσει δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον επόμενο μήνα.

Πηγή: Ok, HELLO