Ερωτεύτηκε και πάει για γάμο ο Τομ Κρουζ

26.11.2013
Ε δεν μπορεί… Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, θα τα πιάσουν μαζί τα πιτσουνάκια!

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) χώρισαν το καλοκαίρι του 2012 και από τότε, παρά το γεγονός ότι ακούστηκαν διάφορες φήμες για νέα αμόρε και για τους δύο, τίποτα δεν προχώρησε ή τίποτα δεν φανερώθηκε.

Τώρα όμως, τουλάχιστον, όσον αφορά στον 50χρονο σταρ, βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλασική περίπτωση "καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει".

Εδώ και μήνες που άρχισαν οι κακές γλώσσες να μιλούν για "οντισιόν" τέταρτης συζύγου, ένα όνομα έπαιζε δυνατότερα από όλα. Αυτό της ηθοποιού Λόρα Πρέπον (Laura Prepon).

Και να που τώρα πηγή του περιοδικού Grazia μεταφέρει πληροφορίες για ρομαντικό δείπνο των δύο ηθοποιών –και μάλιστα στο Ξενοδοχείο Manor του Λος Άντζελες, που είναι γνωστό ως "άντρο των Σαϊεντολόγων".

"Ο Τομ πήρε τη Λόρα από το σπίτι της με ένα βίντατζ αυτοκίνητο, που ήξερε ότι είναι από τα αγαπημένα της, ενώ είχε ήδη φροντίσει να του περιμένει στο τραπέζι ένα Μερλό του 1979", μεταφέρει η πηγή συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους πέρασαν τρεις ώρες γελώντας και διασκεδάζοντας ενώ έφαγαν ακόμη μια φορά μαζί και η Πρέπον συνόδεψε τον Κρουζ σε δείπνο του Τζον Τραβόλτα (John Travolta).

Ας έχουμε τον νου μας λοιπόν, γιατί σύμφωνα με τις φήμες, τα φανερώματα δεν αργούν... Μάλιστα ο Τομ Κρουζ λέγεται ότι θέλει γάμο αμέσως... Καλά στέφανα λοιπόν.

Ζ. Κ.