«Λουκέτο» στο ατελιέ του Ασλάνη - Η στάση των κληρονόμων

19.11.2013
Μία σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην ιστορία με την κληρονομιά του Μιχάλη Ασλάνη, αφού οι κληρονόμοι του την αποποιήθηκαν ενώ στο ιστορικό ατελιέ του αγαπημένου σχεδιαστή μπήκε λουκέτο.

Την αποκάλυψη κάνει ο κουμπάρος και καλός φίλος του Ασλάνη, Κώστας Κουβάτσος. «Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά. Το αποποιούμαι την κληρονομιά δεν θέλω να το συγκρίνω ότι αποποιούμαι και το όνομα. Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι ο Μιχάλης ήταν κάτι που ήρθε και έφυγε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, όπως φαίνεται, οι κληρονόμοι του Ασλάνη προχώρησαν στην απόφαση αυτή, επειδή ήθελαν να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του ο σχεδιαστής.

«Έχω να κάνω μια πρόταση στην οικογένεια να βοηθήσω. Όλοι θα βοηθήσουν και ο Μάκης Τσέλιος και όλοι. Να βρεθούν δυο παιδιά σε έναν μικρό χώρο που θα δουλέψουν στις γραμμές του Μιχάλη», συμπληρώνει ο κουμπάρος του. .

Η εικόνα στο ατελιέ του Ασλάνη είναι αποκαρδιωτική. Έχει μπει λουκέτο, ενώ οι δημιουργίες του έχουν μαζευτεί και ο χώρος έχει αδειάσει.

«Το μόνο που θυμίζει ότι κάποτε εδώ στην καρδιά του Κολωνακίου στην Οδό Σκουφά υπήρξε το ατελιέ του Μιχάλη Άσλανη είναι κάτι φωτογραφίες που έχουν απομείνει στο τζάμι από επιδείξεις του σχεδιαστή», συμπληρώνει ο κ. Κουβάτσος.