Σοκ(ι) με Παπαρίζου: Έδιωξε τον Καψάλη;

14.11.2013
Γάμο περιμένουμε, χωρισμό θα ζήσουμε; Γίνεται ο μεγάλος έρωτας που ζει η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη να έλαβε άδοξο τέλος;

Ή να είναι τόσο κοντά στο άδοξο τέλος; Το περιοδικό Ciao πάντως εντόπισε κρίση στη σχέση του ζευγαριού και μάλιστα μεγάλη. Πολύ μεγάλη. Σου λέει το περιοδικό ότι η Έλενα πέταξε τον Καψάλη έξω από το σπίτι!!!

Σοκ, σοκ και πάλι σοκ. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η απόφαση της Παπαρίζου να εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Γιουροβίζιον δημιούργησε προβλήματα στη σχέση τους, αφού τα ταξίδια της έχουν πια πυκνώσει. Αυτό όπως φαίνεται, δεν άρεσε στον αγαπημένο της , ο οποίος - πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα - της είπε ότι πρέπει να χαλαρώσει για να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Ωστόσο, η Έλενα αυτή την περίοδο θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της και όταν ο Καψάλης τής έθεσε το δίλημμα «Εγώ ή η δουλειά», εκείνη ως φαίνεται του είπε... καριέρα. Κι αν θέλει, μπορεί να φύγει από το σπίτι που μένουν μαζί. Κι εκείνος έφυγε. Αλλά μην τρελαίνεσαι, το Ciao στο τέλος μάς αφήνει μια... χαραμάδα ελπίδας ότι το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί και να τα ξαναβρεί.

Είναι σου λέει μια κρίση που θα ξεπεραστεί, διότι δεν γίνεται να αφήσουν έναν τέτοιον έρωτα να διαλυθεί τόσο εύκολα.