Η Τζένιφερ Άνιστον παραδίδει μαθήματα... επιτυχίας

13.11.2013
Αφού έκανε την έκπληξη και έκοψε το μαλλί της, η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός αποκαλύπτει μυστικά που δεν "χάνουν" ποτέ.

Από τη χρυσή εποχή που μεσουρανούσε στα τηλεοπτικά "Φιλαράκια" μέχρι σήμερα, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα της σόουμπιζ.

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό "Stylist", η 44χρονη στα αποκάλυψε το βασικότερο μάθημα που πήρε όλα τα χρόνια της καριέρα της, που δεν είναι άλλο από το να εμπιστεύεται το ένστικτό της και να μην προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πάντες. Σοφό…

"Το μυστικό της διαπραγμάτευσης είναι να γνωρίζεις τη δύναμη της λέξης 'Όχι'. Να βάζεις ένα όριο, χωρίς όμως να φοβάσαι να χάσεις και κάτι. Όταν εγώ διαπραγματεύομαι, ακούω την καρδιά μου, όχι το μυαλό μου", υποστηρίζει με πάθος η Τζεν τονίζοντας ότι πρέπει πάντα να έχουμε εμπιστοσύνη στο ένστικτό μας.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Άνιστον ξεκαθάρισε ότι για εκείνη φεμινισμός σημαίνει ισότητα, σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει τόσο καλά όσο ένας άντρας, ενώ απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά στην ερώτηση αν με τόσα εκατομμύρια θαυμαστές θα κατέβαινε ποτέ στην πολιτική.

Ζ. Κ.