Λιβιετάτος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη μάχη με την κατάθλιψη

13.11.2013
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του έκανε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δίνει μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη κι έχει χρειαστεί ακόμη και να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική για να την αντιμετωπίσει. Εξάλλου, αυτή την περίοδο όπως ο ίδιος εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ανά τακτά διαστήματα επισκέπτεται το νοσοκομείο Σωτηρία για τη θεραπεία, χωρίς όμως να νοσηλεύεται.

Και, όπως επίσης παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξη, ζει μόνο για τις δύο κόρες του. Τώρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία και με τον κολλητό του, Τζώνυ Θεοδωρίδη άνοιξαν μαζί ένα καφέ στο Χαλάνδρι. Το όνομά που επέλεξαν για το νέο επαγγελματικό τους εγχείρημα μόνο τυχαίο δεν είναι.... Revolution! Τα εγκαίνια του καφέ έγιναν το βράδυ της Τρίτης και το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι τους, μεταξύ αυτών η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και στα εγκαίνια ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Λιβιεράτου, ο οποίος πόζαρε χαμογελαστός στο φακό. Ο Λάμπης, όπως παρατηρούμε είναι λίγο ταλαιπωρημένος κι έχει πάρει κάποια κιλά παραπάνω, όμως δε σταματά να χαμογελά. Και αυτό μετράει πάνω απ’ όλα.