Σπέλινγκ για Χολμς: τη λυπάμαι την... παράφωνη

29.10.2013
Η διάσημη ριάλιτι σταρ αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της και μαζί με αυτό και… πόλεμο με την πρώην κυρία Κρουζ. Μα τι έγινε, και γιατί;

Αυτές τις μέρες η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) έχει την τιμητική της γιατί στο νέο της βιβλίο προκύπτουν ένας ένας οι… θησαυροί.

Στην αρχή ξεκίνησε από τις αποκαλύψεις για την ίδια ("Εγώ φταίω που είμαστε άφραγκοι" και "Είπα ψέματα για το πώς έχασα τα κιλά της 4ης εγκυμοσύνης") και τώρα πέρασε και σε δηλώσεις για τρίτους.

Στο στόχαστρο –γιατί περί τέτοιου πρόκειται- της 40χρονης πρώην πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής επιτυχίας "Χτυποκάρδια στο Μπέρβερλι Χιλς" βρέθηκε η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) η οποία φαίνεται ότι "βρέθηκε στον δρόμο της" λίγο πριν από τον διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Σύμφωνα με την Τόρι, οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί επί εποχής Μπέβερλι, όταν και η Χολμς μεσουρανούσε με τη δική της τηλεοπτική επιτυχία "Dawson' s Creek" και τότε οι σχέσεις τους ήταν καλές.

Η Σπέλινγκ περιγράφει μια συνάντηση που είχαν οι δυο τους έξω από το γραφείο του καθηγητή φωνητικής Έρικ Βέτρο (Eric Vetro).

Η Κέιτι ήταν μέσα και η Τόρι την άκουγε να "εκτελεί" κανονικότατα το τραγούδι "Mania Days" τραγουδώντας τελείως παράφωνα.

Μόλις η Χολμς τελείως βγήκε με φόρα έξω και στην κυριολεξία έπεσε επάνω στην Σπέλινγκ, όμως την αντιμετώπισε με μεγάλη παγωμάρα γεγονός που έκανε τη δεύτερη να τα χάσει. "Δεν ήξερα αν θα αγκαλιαζόμασταν ή θα σφίγγαμε τα χέρια", γράφει χαρακτηριστικά στο απόσπασμα η Τόρι τονίζοντας όμως ότι το μήνυμα που λάμβανε ήταν σαφές "Ούτε να το διανοηθείς".

Η Σπέλινγκ περιγράφει πώς συνεχάρη την κάποτε φίλη της για την κορούλα της, Σούρι, ενώ εκείνη έκανε ότι δεν γνώριζε ότι η Τόρι είχε δύο παιδιά (τώρα έχει τέσσερα).

"Ε, τότε ενοχλήθηκα. Έλα πια… Εντάξει, ξέρω ότι είσαι πολυάσχολη, αλλά είμαστε δημόσια πρόσωπα. Μην μου πεις ότι δεν διαβάζεις τα ταμπλόιντ. Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις τίποτα για τους άλλους διάσημους και τα παιδιά τους", περιγράφει με έντονο τρόπο η Σπέλινγκ τονίζοντας ότι στη συνέχεια "απλά στεκόμασταν εκεί. Εκείνη ήταν πλαστική. Με έναν απόλυτα ευγενικό τρόπο. Έλα τώρα, ξέρω ότι δεν είσαι ρομπότ, γιατί δεν τραγουδάς ούτε για πλάκα. Και καθώς το άγχος μου έφευγε, απλά ένιωθα να τη λυπάμαι", συνέχισε η Τόρι συμπληρώνοντας ότι η εικόνα της Χολμς όταν την κυνηγούν οι παπαράτσι, είναι ακριβώς η ίδια πάντα.

Ζ. Κ.