"Φωτιά" ο νέος κύριος Γκρέι με τις 50 αποχρώσεις του

24.10.2013
Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά των επιτυχημένων –σκανδαλιστικών- βιβλίων άλλαξε πρωταγωνιστή. Κυρίες και κύριοι, ιδού ο Τζέιμι Ντόρναν.

Πριν από λίγο καιρό, είχε ανακοινωθεί ότι τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία "Οι 50 αποχρώσεις του γκρι" είχε κερδίσει ο Τσάρλι Χάναμ (Charlie Hunnam) και αυτόν της Αναστάζια Στιλ, η κόρη του Ντον Τζόνσον (Don Johnson) και της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), Ντακότα (Dakota).

Ε, αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Τουλάχιστον για τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ο Χάναμ, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους παρά την έντονη φημολογία πίσω από την απόφασή του, έκανε πίσω και άφησε για μια φορά ακόμη τον δρόμο ανοιχτό για άλλο ένα κάστινγκ.

Και σήμερα, ο "κύβος ερρίφθη".

Τον Κρίστιαν Γκρέι θα ενσαρκώσει ο 31χρονος Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan) ο οποίος εκτός του ότι υπήρξε μοντέλο του Κάλβιν Κλάιν στη σειρά εσωρούχων της φίρμας, τελευταία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Once Upon A Time star".

Η παρτενέρ του παραμένει η ίδια, όπως και η ημερομηνία που έχει δοθεί για την κυκλοφορία της στου κινηματογράφους: 1 Αυγούστου 2014. Αναμένουμε λοιπόν…

Ζ. Κ.