Ο Ντάγκλας εξηγεί τι συμβαίνει στον γάμο του

22.10.2013
Τελικά χωρίζει ή δεν χωρίζει το διάσημο ζευγάρι. Τι λέει ο πιο άμεσα ενδιαφερόμενος;

Ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) και μίλησε –μεταξύ άλλων- για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την επί 13 χρόνια σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones)

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η φήμη που τους ήθελε να χωρίζουν, ο 69χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επέμενε πως παρότι οι δυο τους βρίσκονται όντως σε δοκιμαστική διάσταση, θέμα διαζυγίου δεν τίθεται.

Και σε αυτή την εμφάνιση, πάλι την ίδια θέση κράτησε ο Ντάγκλας, λέγοντας στον Λένο ότι "ο γάμος του μπαίνει σιγά σιγά ξανά στη ρότα του".

"Πώς πάνε τα πράγματα με την Κάθριν;", ρώτησε ο Τζέι, για να πάρει αμέσως την απάντηση: "Καλά ελπίζω. Έλειπα καιρό αλλά όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο ελπίζω".

Πάντως, από το καλοκαίρι που ξεκίνησε το σίριαλ του χωρισμού, το ζευγάρι ζει χωριστά, παρότι μερικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ντάγκλας να έχει πάρει "άδεια" να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία στη Νέα Υόρκη.

"Μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα, χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει ότι ήρθε το τέλος", συνέχισε ο Ντάγκλας τονίζοντας ότι "είναι πολύ αισιόδοξος".

Όσο για την κυρία Ντάγκλας; Η Κάθριν εθεάθη να ψωνίζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας τη βέρα της και οι πληροφορίες σταματούν εκεί.

Η επίσημη συνέχεια αναμένεται. Η αλήθεια, όμως, είναι πως τον τελευταίο χρόνο ο διάσημος ηθοποιός έχει ανοίξει πολύ το στοματάκι του και δεν προσέχει τι λέει…

Αρχικά, μας είπε ότι ο καρκίνος στον λάρυγγα προέκυψε από το στοματικό σεξ, μετά ξεκαθάρισε ότι δεν κατηγορεί την γυναίκα του γι' αυτό –δηλαδή με άλλη το έκανε το σεξ;- μετά άλλαξε γνώμη "δεν έφταιγε αυτό" και πιο πρόσφατα παραδέχτηκε ότι είχε πει ψέματα "ο καρκίνος δεν ήταν στον λάρυγγα αλλά στον στόμα".

Τι να σου κάνει και η άμοιρη η Κάθριν που παλεύει και εκείνη με τη διπολική της διαταραχή; Ψάξε γύρευε…

Ζ. Κ.