Κιμ & Κάνιε: Μόλις αρραβωνιάστηκαν!

22.10.2013
Τελικά θα το πάρει το κορίτσι ο 36χρονος ράπερ και μάλιστα της το ζήτησε με μια πρόταση γάμου υπερπαραγωγή.

Όπως μεταδίδει σήμερα το κανάλι E!, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται πρόσω ολοταχώς για τον τρίτο και τον πρώτο γάμο αντίστοιχα.

Το ζεύγος υποδέχτηκε το πρώτο παιδάκι τους τον Ιούνιο, το πολυπόθητο διαζύγιο της 33χρονης ριάλιτι σταρ βγήκε, οπότε ο δρόμος ο τυπικός ήταν πια ανοιχτός για το επόμενο βήμα.

Το μόνο που προφανώς σκεφτόταν ο Κάνιε ήταν η κατάλληλη στιγμή για την πρόταση και η ευκαιρία δόθηκε χθες, ημέρα γενεθλίων της καλής του.

Όσο για την πρόταση; Αυτή και αν ήταν υπερπαραγωγή...

Χθες, ο Κάνιε ήταν στο Λος Άντζελες από το πρωί, όπου ήταν προγραμματισμένο να παραδώσει ένα βραβείο στον σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν στο πλαίσιο των Hollywood Film Awards και δεν ήταν σίγουρο αν θα γύριζε μέχρι το βράδυ για να γιορτάσει μαζί με την Κιμ.

Όμως την έκπληξή του την είχε σχεδιάσει πολύ καλά καθώς όχι μόνο επέστρεψε χωρίς προειδοποίηση αλλά είχε φροντίσει να κλείσει ολόκληρο το στάδιο AT&T Park στο Σαν Φρανσίσκο όπου έγινε και η πρόταση ενώπιων των μελών και των δύο οικογενειών.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έγιναν ακόμη γνωστές, όμως επιχειρώντας μια… ασφαλή υπόθεση (!) φανταζόμαστε ότι όλα είναι θέμα χρόνου.

Στο μεταξύ να ευχηθούμε καλά στέφανα, η ώρα η καλή και με το καλό το μωράκι Νο2, που σύμφωνα με τις φήμες αποτελεί βσική πρωτεραιότητα του ζεύγους.

Ζ. Κ.