Η Αγκιλέρα απορρίπτει τον Ταραντίνο (ερωτικά!)

21.10.2013
Η 32χρονη απορρίπτει συνεχείς προτάσεις συνεργασίας καθώς πιστεύει ότι ο σκηνοθέτης την έχει ερωτευτεί!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) φαίνεται πως κάνει διαρκείς προτάσεις συνεργασίας στην Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera).

Ο σκηνοθέτης που μέχρι τώρα είχε για μούσα του την Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) μάλλον ξεπέρασε αυτή την εμμονή και είναι έτοιμος να χρίσει την Αγκιλέρα νέα πρωταγωνίστρια στις ταινίες του, αφοού η τραγουδίστρια είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής του. Εγινε μάλιστα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον του στο πρόσωπό της, αφότου η ίδια αποκάλυψε τη νέα της αδύνατη φιγούρα πριν λίγους μήνες.

"Της στέλνει συνέχεια εμαιλ και σενάρια για τις ταινίες του, της τηλεφωνεί και της γράφει γράμματα" αναφέρει το βρετανικό περιοδικό  Heat.

Η 32χρονη έχει συμμετάσχει σε ταινία στον κινηματογράφο, το 2010 με την Σερ (Cher) στο Burlesque και παρόλο που έιναι ένας χώρος που την ενδιαφέρει πολύ, φαίνεται πως αμφιβάλλει για τα κίνητρα του σκηνοθέτη.

"Δε θέλει να τον προσβάλλει αλλά ανησυχεί πως εκείνος την έχει ερωτευτεί! Όποτε του λέει να περάσει από το γραφείο της να συζητήσουν, εκείνος της αντιπροτείνει δείπνο! Θα ήθελε πολύ να γίνει η μούσα του αλλά δεν την ενδιαφέρει αν αυτή η συμφωνία έρχεται μαζί με ...δεσμό!" γράφει το περιοδικό.

Ε.Σ.