Πώς έχασε την παρθενιά του ο Χάρι Πότερ

15.10.2013
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις "λεπτές σκηνές" του ρόλου του.

Έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του μικρού μάγου "Χάρι Πότερ" και από τη στιγμή που η ιστορία του σταμάτησε ο 24χρονος ηθοποιός προσπάθησε να κάνει τις πιο "κόντρα" επιλογές για να "βγάλει" από πάνω του τη "ρετσινιά".

Στην τελευταία του ταινία με τίτλο "Kill Your Darlings", ο Ράντκλιφ ερμηνεύει τον διάσημο αμερικανό ποιητή και εκφραστή του κινήματος Μπιτ, Άλεν Γκίνσμπεργκ, ο οποίος εκτός από όλα τα παραπάνω ήταν ομοφυλόφιλος.

Και, όπως παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό "Flaunt" ο ίδιος ο ηθοποιός, η σκηνή της πρώτης του ερωτικής εμπειρίας τον απασχολούσε ιδιαίτερα, όμως η βοήθεια που πήρε από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Τζον Κροκίδα (John Krokidas) στάθηκε καταλυτική.

Ο ελληνικής καταγωγής Κροκίδας -ανοιχτά γκέι ο ίδιος- καταγράφει την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια και ήθελε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

"Ο σκηνοθέτης με πέρασε από την εμπειρία βήμα βήμα, λέγοντάς μου τι θα έπρεπε να νιώθω κάθε στιγμή. Βασικά, το γκέι σεξ, ειδικά την πρώτη φορά είναι εξαιρετικά επώδυνο. Και ο Κροκίδας είπε ότι λέει ότι αυτό το κομμάτι δεν το έχει δει ποτέ με ακρίβεια στον κινηματογράφο. Ήθελε να φανεί σαν αυθεντικό χάσιμο της παρθενιάς", εξήγησε ο Ράντκλιφ τονίζοντας ότι δεν βρήκε καμία διαφορά ενσαρκώνοντας έναν ερωτευμένο γκέι άντρα από έναν μη γκέι.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο πώς ερωτεύεται κάποιος. Η μόνη διαφορά είναι προφανώς η ερωτική σκηνή αυτή καθαυτή", υπογράμμισε κλείνοντας ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Ζ. Κ.