Κέιτ Μος & Τζόνι Ντεπ: Ξανά μαζί 15 χρόνια μετά

16.10.2013
Υπήρξαν ένα από τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, χώρισαν και τώρα κάτι –ή μάλλον, κάποιος- τους φέρνει και πάλι κοντά.

H Κέιτ Μος (Kate Moss) και ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) χώρισαν το 1998, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και από εκείνη τη στιγμή δεν είχαν ξαναβρεθεί, μέχρι που τους ένωσε ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney).

Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 71χρονος θρύλος της μουσικής, το πρώην ζευγάρι δέχτηκε να εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ που ετοιμάζει για το νέο το τραγούδι "Queenie Eye".

"Είναι και οι δύο φίλοι δικοί μου και της κόρης μου, Στέλας", εξήγησε ο ΜαΚα (Macca. όπως αποκαλούν το πρώην Σκαθάρι χαρακτηριστικά) τονίζοντας "πόσο τυχερός νιώθει που και οι δύο συμφώνησαν να το κάνουν".

Πηγή της Daily Mirror υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη "ωμά συναισθήματα" του παρελθόντος τόσο ο Ντεπ όσο και η Μος "δεν μπορούσαν να πουν όχι στον ΜαΚα".

"Έχουν μικρούς ρόλους, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν μαζί στην οθόνη από τη στιγμή που χώρισαν", συνεχίζει η πηγή συμπληρώνοντας ότι από τα γυρίσματα που έγιναν στα θρυλικά Abbey Road Studios παρέλασαν πολλές ακόμη διασημότητες όπως η Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) και ο Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow).

Σήμερα η 39χρονη Μος έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση της και είναι παντρεμένη με τον ροκά Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) ενώ ο 50άρης Ντεπ ζει τον έρωτά του στο πλευρό της 27χρονης Άμπερ Χερντ (Amber Heard) έχοντας χωρίσει την επί 14 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis).

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο "Vanity Fair" η Κέιτ, είχε αναφερθεί στον Τζόνι ως έναν από τους λίγους ανθρώπους που την είχε "φροντίσει" στη ζωή της.

Ζ. Κ.