Καγιά: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο της

15.10.2013
Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο της με το Νίκο Κριθαριώτη που βγήκε πριν λίγες μέρες.

Η Καγιά εξήγησε πώς είναι οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της και παραδέχεται ότι είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αν και αυτό το διάστημα δεν τη νοιάζει αν θα την φλερτάρουν.

«Έχει βγει το διαζύγιο μου με τον Νίκο Κριθαριώτη”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Ο χωρισμός είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία και περάσαμε από πολλά κύματα. Αν δυο άνθρωποι καταλάβουν πως δεν ταιριάζουν είναι λάθος να μένουν μαζί. Παντρευτήκαμε επειδή ήμασταν ερωτευμένοι. Όταν είσαι ερωτευμένος και μπαίνεις σε μια σχέση, τα βλέπεις όλα αλλιώς και νομίζεις πως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν”

Η Καγιά τόνισε επίσης ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό. «Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός. Θέλω να είναι καλά και ευτυχισμένος. Έχουμε καλή σχέση, ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και εγώ με αυτόν».

Στην ερώτηση πώς θα νιώσει αν τον δει με μια άλλη γυναίκα, το μοντέλο απάντησε ότι δεν θα την πειράξει, ούτε θα ζηλέψει, αφού και οι δυο θα πρέπει να συνεχίσουν τις ζωές τους.