Ποιον σκηνοθέτη έβαλε στο μάτι η Στιούαρτ;

09.10.2013
Μπορεί οι δρόμοι του διάσημου ζευγαριού να έχουν χωρίσει και επίσημα, όμως φαίνεται ότι η 23χρονη ηθοποιός "τρώγεται" ακόμη!

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) λέγεται ότι έχει βάλει στο μάτι τον Σον Πεν (Sean Penn)! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε…

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) βγαίνει με την Ντίλαν Πεν (Dylan Penn) την κούκλα κόρη του 53χρονου σταρ, η Κριστεν δεν λέει να ηρεμήσει.

Και, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Closer", αφού η Στιούαρτ ξεπέρασε την αγωνία του τι θα κάνει σε περίπτωση που πετύχει κάπου το ζεύγος και της κοπούν τα πόδια, αποφάσισε να μην καθίσει με χέρια σταυρωμένα.

Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα (Madonna) φάνταζε ως ο τέλειος υποψήφιος, έτσι η Κρίστεν λέγεται ότι σχεδιάζει ένα ιδιαίτερο δείπνο για δύο, αμέσως μόλις επιστρέψει από την Ελβετία όπου γυρίζει την τελευταία της ταινία.

Εξάλλου οι δυο τους γνωρίζονται από το 2007, όταν ο Πεν είχε σκηνοθετήσει τη Στιούαρτ στην ταινία "Into The Wild". (δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί). Και η Κρίστεν έχει ένα "θεματάκι" με τους σκηνοθέτες!

"Η Κρίστεν βρίσκει τον Σον γοητευτικό, όμως η όλη ιστορία με το δείπνο γίνεται για να κάνει τον Ρομπ να ζηλέψει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού την ίδια στιγμή που οι φήμες θέλουν τον Πάτινσον να την έχει "δαγκώσει" με το 22χρονο μοντέλο.

Ζ. Κ.