Ισχύει ο χωρισμός στο σπίτι των Καρντάσιαν

09.10.2013
Ύστερα από φήμες μηνών, η Κρις (Kris) και ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) παραδέχονται ότι δεν μένουν πια μαζί.

Με μια κοινή ανακοίνωση η μαμά των διάσημων αδελφών Καρντάσιαν (Kardashian) και ο επί 22 χρόνια σύζυγός της, επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε διάσταση.

"Ζούμε χωριστά και είμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι έτσι. Όμως, θα τρέφουμε πάντα μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ακόμη και αν βρισκόμαστε σε διάσταση, παραμένουμε πάντα καλύτεροι φίλοι και, όπως πάντα, η οικογένειά μας παραμένει τη νούμερο ένα προτεραιότητά μας", έγραφε η ανακοίνωση, όπως μεταδόθηκε από το δίκτυο ΤΜΖ.

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τον 64χρονο πρώην Ολυμπιονίκη μένει στο Μαλιμπού μαζί με τους γιους του από προηγούμενη σχέση, Μπρόντι και Μπράνσον, ενώ την 58χρονη μόματζερ Κρις, να παραμένει στο σπίτι στο Καλαμπάσας μαζί με τις κόρες της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991 και έκανε δύο κόρες, την Κάιλι και την Κένταλ, ενώ ο Μπρους στάθηκε σαν πατέρας στα τέσσερα παιδιά της Κρις, (Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε και Ρόμπερτ), όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορεί η διάσταση να είναι γεγονός, ωστόσο πηγές εκ των έσω διαβεβαιώνουν ότι οι Τζένερ δεν έχουν καμία διάθεση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Φαίνεται ότι το "μακριά και αγαπημένοι", λειτουργεί άριστα αυτή τη στιγμή. Για αργότερα… θα δείξει!
Ζ. Κ.