Glee: Το επίσημο πόρισμα για τον θάνατο του Κόρι

03.10.2013
Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του συμπαθούς ηθοποιού μπαίνει και τυπικά η τελεία σε μια τραγική ιστορία.

Στις 13 Ιουλίου 2013 ο Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith) βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ηρωίνη και αλκοόλ, είχε ανακοινωθεί τότε ότι στοίχησαν τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό και τώρα, το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την αναφορά, η επίσημη αιτία για τον θάνατο του Μόντεϊθ είναι "ανάμικτη τοξικότητα ναρκωτικών, που συνίσταται σε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και κατάποση αλκοόλ".

Οι πρώτοι άνθρωποι που μπήκαν στο δωμάτιο του αδικοχαμένου Κόρι βρήκαν "ένα κουτάλι με κατάλοιπα ναρκωτικής ουσίας, μια χρησιμοποιημένη σύριγγα καθώς και δύο άδεια μπουκάλια σαμπάνιας".

Φαίνεται, δυστυχώς, ότι η προσπάθεια του νεαρού ηθοποιού να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του δεν ευοδώθηκε παρά τις θεραπείες αποτοξίνωσης που ακολούθησε.

Όσο για την τηλεοπτική του οικογένεια στο "Glee"; Οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν ετοιμάσει ένα ειδικό αποχαιρετιστήριο επεισόδιο για τον "Φιν Χάντσον", τον χαρακτήρα που ερμήνευε ο Κόρι, που αναμένεται να προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί ας θυμηθούμε μια από τις πολλές ξεχωριστές στιγμές του συμπαθούς και ταλαντούχου ηθοποιού επί της οθόνης.

Ζ. Κ.