Το τεκνό της Μαντόνα ανοίγει το στοματάκι του

25.09.2013
Ο Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη βασίλισσα της ποπ.

Η Μαντόνα (Madonna) είναι ζευγάρι με τον 25χρονο Γάλλο χορευτή από το 2011 και σε γενικές γραμμές οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Στη σκηνή, ωστόσο, έχουν βρεθεί επανειλημμένα και μάλιστα με ιδιαίτερα καυτές χορογραφίες –ξεπερνώντας κατά πολύ τη JLo με τον Κάσπερ της. Για ένα μικρό παράδειγμα δείτε τις φωτογραφίες ακριβώς από κάτω και στο άνοιγμα του θέματος.


"Θα μου έπαιρνε μέρες για να αναφέρω όλα όσα μου έμαθε η Μαντόνα. Και συνεχίζει να μου μαθαίνει. Κάθε μέρα. Μαθαίνω πράγματα ακόμη και όταν είμαστε χώρια", παραδέχτηκε ο Μπραχίμ μιλώντας στο περιοδικό "Gala France", αποκαλύπτοντας με τη μορφή αστείου ότι η 56χρονη σταρ κατάφερε να τον κάνει να παρακολουθήσει γαλλικές ταινίες που δεν είχε καν ιδέα ότι υπήρχαν.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο νεαρός χορευτής, το να είσαι το αγόρι της Μαντόνα έχει τα θετικά του, αλλά μερικές φορές λειτουργεί και ως μέγα μειονέκτημα.

"Το να είμαι το αγόρι της είναι μειονέκτημα όσο και πλεονέκτημα. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά μπορεί να σταθεί και εμπόδιο στις σχέσεις μου με τους άλλους", ομολόγησε σχεδόν με πόνο ο Μπραχίμ, εξηγώντας πως υπάρχουν φορές που αναρωτιέται αν τον πλησιάζουν για τον ίδιο ή για την καλή του.

Κατά τα άλλα, ο νεαρός χορευτής αναμένεται να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην πίστα του φετινού "Dancing with the stars". Καλή επιτυχία.

Όσο για τη Μαντόνα; Το αγαπά το μωρό της, σίγουρα, όμως στον ύπνο της βλέπει τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Ζ. Κ.