Πλακούντα(!) τρώει η Άνιστον και ξανανιώνει

25.09.2013
Όσα χρόνια και αν περάσουν η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός παραμένει όμορφη και εντυπωσιακά λαμπερή. Ιδού το μυστικό της ομορφίας της.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) χρωστά την αειθαλή όψη της στον… πλακούντα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τη 44χρονη σταρ, η οποία λέγεται ότι προσπαθεί διακαώς να γίνει μάνα, να οφείλει τη ζηλευτά άψογη ποιότητα του δέρματός της, τα υγιή και πλούσια μαλλιά της και το πάντα σφριγηλό, νεανικό σώμα της σε προϊόντα πλούσια σε πλακούντα: τσιπς, ταμπλέτες, ποτά και smoothies.

"Ο δερματολόγος της Τζένιφερ της είπε ότι πολλοί από τους πελάτες τους έπαιρναν χάπια πλακούντα γιατί είναι 'ο ιστός της νεότητας'", μεταφέρει πηγή του βρετανικού περιοδικού "Grazia", συμπληρώνοντας ότι τα δοκίμασε και η Άνιστον και είδε ότι το δέρμα της έγινε πιο λαμπερό, είχε περισσότερη ενέργεια και ένιωθε πιο χαρούμενη.

Γενικότερα πάντως, ο πλακούντας είναι της μόδας τελευταία, με διάσημες, όπως η Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones) των "Mad Men" να μην ντρέπονται να παραδεχτούν ότι έφαγαν (!) τον πλακούντα τους μετά τη γέννα.

Ζ. Κ.