Γκλέτσος: Μετακόμισε στο πατρικό του λόγω χρημάτων

24.09.2013
Στο πατρικό του σπίτι μετακόμισε πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Γκλέτσος, επειδή δεν έβγαινε οικονομικά γιανα ζει μόνος του.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα, ο λόγος που μένει με τους γονείς του, είναι καθαρά οικονομικός. «Τα χρήματα που παίρνουμε ως δήμαρχοι είναι ελάχιστα και στην εποχή της οικονομικής κρίσης όλοι λίγο πολύ “μαζευόμαστε”. Ευτυχώς που υπήρξαν και οι καλές εποχές της showbiz και μαζέψαμε μερικά χρήματα. Υπάρχουν φορές που για να γίνουν δουλειές του δήμου αναγκάζομαι να βάλω λεφτά από την τσέπη μου».

Ο δήμαρχος Στυλίδας μιλά και για τον "πόλεμο" που δέχτηκε, αλλά και πόσο τον βοηθά στο έργο του το γεγονός ότι είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. «Με πολέμησαν και μάλιστα με πάθος, αλλά δεν πτοήθηκα. Ένιωθα ότι ο κόσμος είχε ανάγκη από νέα πρόσωπα, γι'αυτό και οι δημότες μού έδωσαν την ευκαιρία να παράξω έργο. Είχα άλλωστε και κάποιους “άσους στο μανίκι”, τους διαύλους επικοινωνίας με τα ΜΜΕ. Το γεγονός ότι για τις εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια ήμουν ένα γνώριμο πρόσωπο με βοήθησε να προβάλω περισσότερο και πιο ουσιαστικά τα προβλήματα του τόπου μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γκλέτσος παραδέχεται επίσης ότι σχεδίαζε πολύ καιρό πριν να εγκαταλείψει το χώρο του θεάματος για τα κοινά. «Πριν από μια δεκαετία κάτι τέτοιο φάνταζε μακρινό και ξένο. Ήταν σε άλλη φάση τόσο η ζωή μου όσο κι η ίδια η κοινωνία. Ωστόσο, υπήρχε πάντα μέσα μου ένας προβληματισμός για τα κοινωνικά θέματα. Από παιδί υπήρξα έντονα πολιτικοποιημένος και -το διευκρινίζω- πολιτικοποιημένος, όχι κομματικοποιημένος» εξήγησε.