Σέξι Αγκιλέρα: μόνο στο κρεβάτι αφήνομαι τελείως

19.09.2013
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) και αποκάλυψε "λεπτά προσωπικά δεδομένα".

Πιο σέξι από ποτέ, δήλωσε ότι αισθάνεται η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera), η οποία πραγματικά εντυπωσίασε, φανερά αδυνατισμένη μέσα στο προκλητικό μικρό μαύρο φόρεμα που διάλεξε να φορέσει στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση.

Αφορμή για τη συνέντευξη στάθηκε η προώθηση της πέμπτης σεζόν του τάλεντ σόου "The Voice"όπου η 32χρονη τραγουδίστρια θα είναι και πάλι κριτής καθώς και το "καυτό" εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό "Maxim", έπειτα από μήνες σκληρής προπόνησης.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό, η "εθισμένη στον έλεγχο" Κριστίνα παραδέχτηκε ότι "το μόνο μέρος όπου δεν νιώθει την ανάγκη να έχει το πάνω χέρι είναι η κρεβατοκάμαρα" και φυσικά ο Λένο της ζήτησε να… εξηγήσει λίγο, τι ακριβώς εννοεί.

"Γενικά είμαι άρρωστη με τον έλεγχο. Έχω τα πάντα οργανωμένα με ετικέτες, όλα πρέπει να είναι στη θέση τους στο σπίτι αλλά και στο στούντιο. Πιστεύω όμως ότι κάθε γυναίκα πρέπει να χαλαρώνει και να επιτρέπει στον εαυτό της να ευχαριστηθεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί είναι το μόνο μέρος όπου αφήνομαι τελείως", απάντησε η Αγκιλέρα μιλώντας στη συνέχεια και για τη σεξουαλικότητά της, που της έρχεται… εύκολα.

"Ως καλλιτέχνης εκφράζομαι πάντα με έναν σεξουαλικό τρόπο και ό,τι και αν αλλάζει με τα χρόνια, αυτό μου έρχεται απόλυτα φυσιολογικά", συνέχισε η Αγκιλέρα τονίζοντας ότι σε αυτό το σημείο της ζωής της, "νιώθει πιο σέξι από ποτέ κυρίως γιατί ξέρει ακριβώς τι θέλει".

Όσο για τον τυχερό που χαίρεται την αγκαλιά της σέξι Κριστίνα; Πρόκειται για τον Ματ Ράτλερ (Matt Rutler) με τον οποίο η Αγκιλέρα είναι ζευγάρι πάνω από δύο χρόνια, μετά το διαζύγιό της από τον Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman), πατέρα των δύο γιων της.

Ζ. Κ.