Μάιλι-Λίαμ: το τέλος γράφτηκε στο Twitter;

16.09.2013
Ο καπνός που καλύπτει εδώ και καιρό τη σχέση του νεαρού ζευγαριού, δεν μπορεί παρά να κρύβει και τη φωτιά, που μάλλον έφτασε… διαδικτυακά!

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) αρραβωνιάστηκαν πέρσι τον Ιούνιο, όμως μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει. Και όλα –τουλάχιστον αυτά που φαίνονται- από την πλευρά της 20χρονης τραγουδίστριας.

Θέλοντας προφανώς να διώξει από πάνω της τον ρόλο της Χάνα Μοντάνα που τη σημάδεψε επί χρόνια κάνοντάς την ταυτόχρονα διάσημη, η Μάιλι θέλησε να αλλάξει.

Ξεκίνησε από το μαλλί, αλλά έφτασε στα άκρα με πολύ προκλητικές συμπεριφορές που έκαναν τους πάντες να απορούν και τον Λίαμ να έχει "κόψει" λάσπη.

Ενώ επίσημα, μέχρι σήμερα, η Σάιρους υποστηρίζει ότι ο αρραβώνας ισχύει ακόμη, η αλήθεια είναι πως στις ελάχιστες κοινές εμφανίσεις τους οι δύο νέοι μοιάζουν σαν δυο ξένοι…

Και σήμερα ήρθε το τελειωτικό χτύπημα, με τη Μάιλι να κάνει "unfollow" τον Λίαμ από τον λογαριασμό της στο Twitter –για να χρησιμοποιήσουμε ιντερνετικούς όρους. Με πιο απλά λόγια, η Σάιρους σταμάτησε να ακολουθεί τον Χέμσγουορθ γεγονός που μόνο κάτι καλό δεν μπορεί να σημαίνει για δύο ερωτευμένα παιδιά.

Οι επίσημες ανακοινώσεις ακόμη εκκρεμούν, όμως τα σύννεφα στον παράδεισο, ολοένα και πυκνώνουν...

Ζ. Κ.