Αργυρός: Ερωτευμένος με όμορφη και πλούσια «νύφη»

16.09.2013
Κορίτσια όλων των ηλικιών και φαν του Κων/νου Αργυρού τα νέα που ακολουθούν για τον αοιδό δεν είναι καθόλου ευχάριστα, για εσάς.

Ο Κων/νος εδώ και τρεις μήνες είναι ερωτευμένος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η είδηση ότι την καρδιά του «έκλεψε» μία όμορφη γόνος ισχυρής οικογένειας, έρχεται να καθίσει ως.. κερασάκι στην τούρτα. Ε ναι λοιπόν, ο Αργυρός έχει σχέση με την Κατρίνα Τσάνταλη, της γνωστής οινοποιίας.

Και οι δυο τους είναι χαμηλών τόνων και όλο αυτό το διάστημα κατάφεραν να κρατήσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και την περασμένη Τρίτη αποκαλύφθηκε το «μυστικό» τους. Η όμορφη Κατρίνα βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της, στην ΔΕΘ, όπου ο Αργυρός συμμετείχε στις εκδηλώσεις που έγιναν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Real Life, η Τσάνταλη ήταν μαζί του στο χώρο της συναυλίας, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και καθόταν στο καμαρίνι του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Μετά τη συναυλία το ζευγάρι πήγε σε γνωστό μπαρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά έφυγαν νωρίς επειδή ο Αργυρός ήταν κουρασμένος.