Ναταλία ακούς; Το boyfriend θέλει παιδί!

12.09.2013
Λαλίστατος είναι ο Μάνος Ιωάννου στις τελευταίες συνεντεύξεις και προχωράει σε γενναίες αποκαλύψεις, όπως - ας πούμε - ότι αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος

Βέβαια, ο νεαρός ηθοποιός ακόμη δεν έχει αναφέρει το όνομα της αγαπημένης του Ναταλίας Γερμανού, αλλά κομμάτια να γίνει, τον σχωρνάμε. Ωστόσο, ο Ιωάννου στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Like προχώρησε σε μεγαλύτερες (και πιο πιασάρικες) αποκαλύψεις, αφού παραδέχεται ότι θέλει να κάνει παιδιά και μάλιστα σύντομα!!!

«Σίγουρα θα ήθελα να κάνω παιδιά και μάλιστα πολύ σύντομα. Όσο για το παντρεμένος, δεν το έχω σκεφτεί. Άλλωστε δεν θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να παντρευτεί για να κάνει παιδιά», δηλώνει ο 25χρονος ηθοποιός.

Φαίνεται ότι σκέφτηκε ότι... "Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου". Αλλά η Ναταλία ακούει; Τι λέει για την επιθυμία του αγοριού της; Γιατί, η ίδια μόνο... φαν της μητρότητας δεν είναι. Λες να τα χαλάσει με το παιδί για τα παιδιά; Μπααα.

Γιατί, όταν ο άλλος δημόσια παραδέχεται τον έρωτα του, μόνο συγκίνηση σου προκαλεί.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος και είμαι μια χαρά... Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένος, είμαι σε μια σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρύβομαι. Άσε, από την άλλη, που μερικές φορές με το να είσαι δεσμευμένος γίνεσαι και πιο ποθητός. Προτιμώ να είμαι αυθόρμητος. Κάτι χάνεις, αλλά και κάτι κερδίζεις», δήλωσε.

Ωστόσο, αυτό το "όταν είσαι δεσμευμένος γίνεσαι πιο ποθητός" και ότι δεν του αρέσει να καταπιέζεται, στα δικά μας (τα συντηρητικα) αυτιά δεν ακούγεται και τόσο καλά.