Η Δάρρα δεν παντρεύτηκε, αλλά μυστήριο έγινε

10.09.2013
Το σαββατοκύριακο έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη και βάφτισε και την κόρη της.

Ένα μυστήριο αμέσως δημιουργήθηκε και μία παρανόηση για το ποιος ήταν ο γαμπρός, αφού άλλοι υποστήριζαν ότι ήταν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και άλλοι ο μουσικός, Γιώργος Παπαχριστούδης. Λοιπόν από τα δύο, σβήσε και τα δύο.

Γιατί απλά, η Δάρρα δεν παντρεύτηκε ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον και γενικά δεν παντρεύτηκε το σαββατοκύριακο που μάς πέρασε. Βέβαια, βρέθηκε στο εξωκλήσι του Προφήτη στα Κουφάλια έξω από την Θεσσαλονίκη, αλλά για την τέλεση άλλου μυστηρίου και συγκεκριμένα για τη βάφτιση της κόρης της.

Σύμφωνα με την Espresso, η τραγουδίστρια μετά το τέλος των υποχρεώσεων της με τη μουσική παράσταση με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παπαδημητρίου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση της μικρής, που πήρε το όνομα, Ιωάννα Ρωξάνη. Όσο για τον Γιώργο Παπαχριστούδη που εμφανίστηκε ως γαμπρός, οι φήμες τούς θέλουν να διατηρούν δεσμό.

Γενικά, τα προσωπικά της Δάρρα είναι ένα μυστήριο, οπότε από την όλη ιστορία, κρατάμε τη βάφτιση της κόρης της, που το σίγουρο είναι ότι έχει αλλάξει τη ζωή της τραγουδίστριας.