Ιδού ο Κρίστιαν Γκρέι -με τις 50 αποχρώσεις του

09.09.2013
Οι πρωταγωνιστές του τελευταίου μπεστ σέλερ που είναι έτοιμο να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ανακοινώθηκαν επίσημα και ο Τσάρλι Χάναμ (Charlie Hunnam) μπαίνει στο πετσί του ρόλου.

Ύστερα από μήνες αγωνίας και σεναρίων, τελικά οι παραγωγοί της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς για το βιβλίο φαινόμενο της Ε. Λ. Τζέιμς "50 αποχρώσεις του Γκρι" (50 Shades of Grey) βρήκαν τους πρωταγωνιστές τους.

Τον πολυεκατομυριούχο με τις "ιδιαίτερες" σεξουαλικές ορέξεις και το σκοτεινό παρελθόν θα ενσαρκώσει ο γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Sons of Anarchy", Τσάρλι Χάναμ ενώ τη νεαρή, άπειρη και γεμάτη όρεξη για μάθηση –όπως προκύπτει- Αναστάζια Στιλ, η κόρη του Ντον Τζόνσον (Don Johnson) και της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), Ντακότα (Dakota).

Οι απανταχού φανατικοί οπαδοί του βιβλίου δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι από την επιλογή, όμως οι υπεύθυνοι την υποστηρίζουν με πάθος.

Όσο για τον Τσάρλι; Εκείνος έκανε την πρώτη του εμφάνιση που "έφερνε" στον ήρωα που ετοιμάζεται να ενσαρκώσει, φορώντας κάτι σε… γκρι και τα συμπεράσματα δικά σας. (η φωτό στο ξεκίνημα του θέματος)

Το θέμα βέβαια παραμένει ως προς το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πολύ "απαιτητικές" σκηνές σεξ που θα κληθεί να μεταφέρει στην οθόνη.

Του Τσάρλι όμως το αυτί δεν… ιδρώνει. Και ιδού γιατί.

"Έκανα πολύ ιδιαίτερες σεξουαλικές σκηνές με άντρα", είπε ο Χάναμ αναφερόμενος στη συμμετοχή στο προκλητικό τηλεοπτικό σόου "Queer As Folk". "Τώρα είμαι 16,17 χρόνια σοφότερος. Οπότε, αν μπορούσα να το κάνω στα 18 με άντρα, τότε σίγουρα θα τα καταφέρω στα 33 με γυναίκα", απαντά με σιγουριά ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας στο Hollywood Reporter. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ζ. Κ.