Ιδού ο Ρώσος που χώρισε Μπελούτσι & Κασέλ

02.09.2013
Ο σάλος που προκλήθηκε από τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού "καλά κρατεί" ενώ φήμες μιλούν ξεκάθαρα για το "τρίτο πρόσωπο" της ιστορίας.

Ύστερα από 14 χρόνια γάμου, η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) και ο Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) χώρισαν "κοινή συναινέσει", όπως υποστήριξαν αμφότεροι, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε η ιταλίδα σταρ αποκάλυψε πως "η απόσταση ήταν η αιτία".

"Οι ζωές μας απομάκρυναν τον έναν από τον άλλο. Ο έρωτας, όμως, θα μείνει για πάντα", δήλωσε η 48χρονη καλλονή στο περιοδικό "Chi", και μάλλον αυτό το "κενό" πρέπει να εκμεταλλεύτηκε ο Τέλμαν Ισμαΐλοφ (Telman Ismailov) για να "τρυπώσει" στην καρδιά της "απόλυτης γυναίκας", όπως αποκαλούν εδώ και χρόνια τη Μόνικα Μπελούτσι άντρες και γυναίκες.

Ο 57χρονος Ρώσος επιχειρηματίας αζέρικης καταγωγής γνώρισε τη Μόνικα το 2009 σε ένα από τα κοσμικά πάρτι που λατρεύει να οργανώνει. Αμέσως λοιπόν, ο ιδιαίτερα γαλαντόμος πολυεκατομμυριούχος, φρόντισε να την έχει στο πλευρό του ως επίσημη καλεσμένη στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Mardan Palace», το οποίο κατασκεύασε ο ίδιος στην Τουρκία. (από εκείνη την εκδήλωση και η φωτογραφία των δυο τους που βλέπετε εδω)

Από εκείνη τη στιγμή το φλερτ του ήταν επίμονο αν και διακριτικό, φαίνεται όμως, ότι παρότι δεν έχει εκ πρώτης όψεως τα εμφανισιακά προσόντα, ο Ισμαΐλοφ βρήκε τον τρόπο να "τουμπάρει" την πληθωρική Μπελούτσι, η οποία τώρα είναι και τυπικά ελεύθερη να απολαύσει όσα έχει να της προσφέρει.

Οι όποιες εξελίξεις, φυσικά, αναμένονται!

Ζ. Κ.