Πόσο ψηλομύτα είναι η Κέιτ Μίντλετον;

28.08.2013
Ένα μήνα και λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η δούκισσα του Κέιμπριτζ (Duchess of Cambridge) Κάθριν άφησε το πατρικό της, ξεκίνησε να κάνει ψώνια μόνη στο σούπερ μάρκετ και να ζει μια φυσιολογική πλην πριγκιπική ζωή.

Το ερώτημα είναι: Ψηλομύτα ή Κέιτ ή απλό κορίτσι;

Σύμφωνα με τους κατοίκους του Bucklebury η πραγματικότητα είναι πως η Κέιτ παρέμεινε ένα απλό κορίτσι με καλούς τρόπους.

Στον ένα μήνα διαμονής της στο σπίτι των γονιών της και όχι στο παλάτι του Κέσινγτον όπως ήταν αναμενόμενο, η Κέιτ κέρδισε τις εντυπώσεις και όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής η Δούκισσα φέρθηκε σαν απλό κορίτσι:

''Όποτε είναι στην πόλη, η Κέιτ πηγαίνει για ψώνια σαν ένα απλό κορίτσι. Ήταν φιλική και καθόλου ψηλομύτα. Ολόκληρη η κοινότητα την καμαρώνει'', δηλώνει ο John Haley στο αμερικάνικο περιοδικό ''Life & Style''.

Και η αλήθεια είναι αυτή, αφού οι πρόσφατες φωτογραφίες της Κέιτ την απεικονίζουν για ψώνια στο μάρκετ Waitrose της περιοχής της. Εκεί, η 31χρονη φαίνεται να έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ φορά ασπρόμαυρη μπλούζα μαρινιέρα και μαύρο τζιν ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά.

Η μέχρι πρότινος φουσκωμένη της κοιλίτσα φαίνεται να έχει πέσει εντελώς ενώ όπως αναφέρει το περιοδικό Us Weekly τονίζει πως η Κέιτ δεν κάνει δίαιτα αλλά συνεχίζει να θηλάζει κανονικά τον πρίγκιπα Γεώργιο ενώ ξεκίνησε και γιόγκα.

Κ.Π