Σολωμού-Μουζουράκης: "Παντρεύτηκαν" στη Μύκονο

23.08.2013
Η επανασύνδεση τους είναι γεγονός - την...γιόρτασαν εξάλλου με ακατάλληλεςσκηνέςστην παραλία - οπότε είπαν να την κάνουν πιο... επίσημη. Με έναν γάμο, ας πούμε.

Αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με την Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη, ο γάμος ήταν... fake αφού το ζευγάρι αποφάσισε να ενωσει τς ζωές του για πλάκα, κάνοντας ωστόσο, τους φίλους τους να κρατάνε την κοιλιά από τα γέλια.

Ο "γάμος" έλαβε χώρα σε ταβέρνα στη Μύκονο, ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής, τον Δεκαπενταύγουστο. Το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε λιγοστούς φίλους τους οποίους περίμενε η εν λόγω έκπληξη.

Εκεί λοιπόν που κάθονταν και είχαν το τραπέζι στρωμένο με λουλούδια, η Σολωμού έβγαλε δυο στέφανα, περνώντας το ένα στο κεφάλι της και το άλλο στο κεφάλι του Μουζουράκη, αλλάζοντας τα τρεις φορές! Οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα κι έδωσαν τις ευχές τους.

Δεν γνωρίζουμε, αν οι φίλοι ενθουσιάστηκαν με το γάμο, ακόμη και που ήταν ψεύτικος. Ή τρελάθηκαν με την ερμηνεία της Σολωμού ως νύφη. Όπως καλή ώρα είχαμε τρελαθεί εμείς κάποτε με τον "οργασμό" της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Πηγή: Espresso