Βικτόρια Μπέκαμ: "Ο γάμος μου είναι μια επιχείρηση"

23.08.2013
Μπορεί στο λογαριασμό της στο Twitter να ανεβάζει χαρωπές φωτογραφίες στο χώρο εργασίας της ή σκαρφαλώνοντας λοφάκια παρέα με τη Χάρπερ, όμως η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) φαίνεται πως πάντα ήταν προσηλωμένη στους στόχους της!

Η 39χρονη κυρία Μπέκαμ άνοιξε την ψυχούλα της στο περιοδικό ''Τ'' των ''New York Times'' και αποκάλυψε πως ο τρόπος ζωής στο Λος Άντζελες είναι αυτός που της ταιριάζει και της αρέσει περισσότερο.

Η Μπέκαμ που αυτό το διάστημα έχει επιστρέψει στο Λος Άντζελες τονίζει:

''Το μυαλό μου είναι στην καριέρα μου και πιστεύω πως ως προσωπικότητα ταιριάζω περισσότερο στην Αμερική. Είμαι εργαζόμενη μαμά και θέλω η δουλειά μου να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία''.

Κατά τα άλλα, η επίδοξη αυτοκράτειρα δηλώνει απλή στο μεγάλωμα των 4 παιδιών της ενώ στην πρόσφατη φωτογραφία της στο Twitter πηγαίνει για περπάτημα μαζί με τα παιδιά της. Όπως τονίζει στους Times η Μπέκαμ, τόσο η ίδια όσο και ο Ντέιβιντ προσπαθούν να κρατούν προσγειωμένα τα παιδιά τους.

''Κάνουμε κανονικά πάρτυ γενεθλίων. Έχω πάει σε πάρτυ εδώ στο Λος Άντζελες όπου σου παίρνουν τα μυαλά και σου κάνουν δώρο στην τσάντα ολόκληρα κινητά τηλέφωνα. Εμείς έχουμε φυσιολογικά παιδιά και πάρτυ με φουσκωτά κάστρα και μπογιές.

Στο πλαίσιο της φυσιολογικής ζωής, οι Μπέκαμ πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο καθημερινά, ο Μπέκαμ και ο σεφ Κρις του σπιτιού μαγειρεύουν περισσότερο από την Posh και απολαμβάνουν τεράστιες μερίδες λαζάνια.

Πάντως, για την ίδια την 39χρονη Βικτόρια ο γάμος της κυλά σαν καλοκουρδισμένη επιχείρηση

''Δεν βλέπουμε το γάμο μας σαν φίρμα. Απλά αυτό είναι. Συνέβη φυσικά και όπως φαίνεται όλοι θέλουν να χτίσουν μια επιχείρηση. Η δική μας φτιάχτηκε οργανικά. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ο ένας τον άλλο και τα παιδιά μας.

Κι επειδή η κυρία Μπέκαμ ετοιμάζεται να πατήσει τα 40 τον επόμενο Απρίλη, η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα με το χρόνο που περνάει:

''Νομίζω ότι είναι ντροπιαστικό να μην θυμίζεις τον εαυτό σου όσο μεγαλώνεις, να πειράζεις τόσο πολύ το πρόσωπό σου Είμαι 39 και δεν θέλω να δείχνω 25. Δεν έχω θέμα με την ηλικία μου''.

Κ.Π