Σοβαρά προβλήματα μεταξύ Κιμ Καρντάσιαν & Κάνιε Γουέστ;

13.08.2013
Η χρονική περίοδος μετά τον ερχομό ενός παιδιού είναι σίγουρα περίοδος προσαρμογής και για τους νέους γονείς με τις ισορροπίες να είναι πολύ εύκολο να χαθούν.

Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που μην ξεχνάμε ότι ειδικά η τελευταία ψοφάει για δημοσιότητα και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Κι όμως από τη στιγμή που η Κιμ έφερε στον κόσμο τη μικρή Νορθ (North), έχει κλειστεί στο σπίτι, προσπαθώντας να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και με μόνη της εμφάνιση στο show της μητέρας της Κρις Τζένερ (Kris Jenner) πριν λίγες ημέρες, το οποίο δε σκίζει κι από πλευράς τηλεθέασης.

Ακούγεται δε ότι ο Γουέστ έχει απαγορέψει την όποια έκθεση της μικρής στα media, θέλοντας να την προστατεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έλα που όμως η Κιμ δε συμμερίζεται κι ιδιαίτερα την άποψή του. Άλλωστε, ένα μωρό είναι «ό,τι πρέπει» για την προβολή της, αλλά ποιος ρώτησε το μωρό…

Στα παραπάνω βάλε και το γεγονός ότι όσο ανακαινίζεται το σπίτι τους μένουν με την Κρις με την οποία ο Γουέστ τα έχει τσουγκρίσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές κι αποτελεί κέντρο κάθε λογής διερχομένων.

Όπως καταλαβαίνεις είναι όλοι μαζί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κι οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν με αποτέλεσμα Κιμ και Κάνιε να έχουν ήδη απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου για να λύσουν τα προβλήματά τους πριν χειροτερέψουν.

Τώρα αν αυτή η κίνηση έχει αποδώσει καρπούς δεν το ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε είναι ότι για 2 ημέρες ο Κάνιε ήρθε με φίλους του (χωρίς Κιμ ή Νορθ) για κρουαζιέρα στο Αιγαίο κι ενώ όλοι περνούσαν μια χαρά, αυτός ήταν έντονα προβληματισμένος.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ