Καγιά - Κριθαριώτης: Διαζύγιο με... καβγάδες;

13.08.2013
Πολύ δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης να καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση και να σώσουν το γάμο τους.

Το ζευγάρι περνάει το καλοκαίρι χωριστά, με το μοντέλο να κάνει διακοπές και να ξενυχτάει με καλούς του φίλους και τον επιχειρηματία να φέρεται ως ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χολίδη στην καρδιά της Δούκισσας Νομικού. Ωστόσο Καγιά και Κριθαριώτης φαίνεται ότι είναι στα "μαχαίρια" και οδεύουν προς το διαζύγιο με καβγάδες και αλληλοκατηγορίες.

Σύμφωνα με το δελτίο του Star, η μία πλευρά κατηγορεί την άλλη για τις αιτιίες του χωρισμού 2,5 χρόνια μετά το γάμο τους. Η πλευρά του επιχειρηματία ρίχνει τις ευθύνες στο μοντέλο, αφού πιστεύει ότι οι φίλοι της Καγιά τής έβαλαν λόγια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στον Ιούλιο, το ζευγάρι έκανε κάποιες συναντήσεις σε ουδέτερο έδαφος - συγκεκριμένα στο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη - αλλά φευ δεν κατάφεραν να τα βρουν. Εξάλλου, οι συναντήσεις όχι μόνο δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά οι καβγάδες τούς απομάκρυναν εντελώς.

Έτσι, τώρα Καγιά και Κριθαριώτης προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» και το διαζύγιο να βγει συναινετικό.