Η Όπρα κάνει τη Λίντσεϊ... ριάλιτι!

15.07.2013
Δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας με τους πανίσχυρους ανθρώπους της σόουμπιζ εδώ και χρόνια η 59χρονη σταρ της TV, η οποία τώρα φαίνεται ότι "ανέλαβε" προσωπικά το κεφάλαιο Λόχαν.

Είναι επίσημο: Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) έδωσε στη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) τη δική της "εκπομπή με ντοκιμαντέρ για τη ζωή της", δηλαδή, το δικό της "ριάλιτι"!

Έχοντας δει τα προσωπικά της να αναπαράγονται κατά κόρον σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως, η 27χρονη ηθοποιός –με λίγη βοήθεια από τη μετρ Όπρα, βεβαίως βεβαίως- σκέφτηκε "γιατί να μην το κάνω μόνη μου;".

Έτσι, βρέθηκε η φόρμουλα και το σόου που θα προκύψει θα καταγράφει -σε μια σειρά οκτώ επεισοδίων- την προσπάθεια της σταρ να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της και τελικά "να ξαναχτίσει την καριέρα της", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, κατόπιν της συνεργασίας αυτής, το Entertainment Weekly αποκαλύπτει ότι το κανάλι της Γουίνφρεϊ "OWN" έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την πρώτη συνέντευξη της Λίντσεϊ μόλις ολοκληρώσει και την τελευταία αποτοξίνωση. Η συνέντευξη θα κινηματογραφηθεί και θα προβληθεί κάποια στιγμή τον Αύγουστο, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, ενώ το ριάλιτι θα πρέπει να αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Με το καλό…

Ζ. Κ.