Γιατί σφάζονται Μπραντ Πιτ και Τζόνι Ντεπ;

28.06.2013
Πόλεμος λέγεται ότι έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και ο λόγος δεν έχει να κάνει με τα επαγγελματικά. Ούτε τα… γκομενικά!

Και για όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, όχι. Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) δεν εμφάνισε καθυστερημένες ζήλιες από την παλιότερη συνεργασία του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Το ζήτημα αφορά "επενδύσεις".

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", οι δύο διάσημοι ηθοποιοί έχουν βάλει στο μάτι την ίδια έκταση στο Σάρεϊ, γεγονός που όσο να'ναι ένα προβληματάκι το δημιουργεί.

Λέγεται ότι τόσο ο 50χρονος Ντεπ όσο και ο 49χρονος Πιτ έχουν νοικιάσει το συγκεκριμένο εξοχικό παλιότερα και καθώς οι οικογένειές τους ένιωσαν τόσο "προστατευμένες" εκεί μέσα –κυρίως από τους παπαράτσι- σκέφτηκαν και οι δύο να το κάνουν δικό τους.

Ποιος θα υπογράψει τελικά τους τίτλους ιδιοκτησίας ακόμη "παίζεται". Θα μάθουμε όμως.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος μόλις αποκάλυψε ότι είναι τυφλός από το ένα μάτι, σκοπεύει να ζήσει εκεί τον έρωτά του με την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) ενώ ο Μπραντ θα ήθελε πολύ να δημιουργήσει στην έκταση αυτή τη βάση της πολυπληθούς οικογένειάς του για τον καιρό που θα βρίσκεται στη Βρετανία.

Ζ. Κ.