Συναγερμός: απειλείται η ζωή της Μπιγιονσέ

29.05.2013
Τρομοκρατημένη, λέγεται ότι είναι η διάσημη τραγουδίστρια καθώς υπάρχουν φόβοι ότι κάποιος "τρελός θαυμαστής" την καταδιώκει μέχρις εσχάτων.

Αυτές τις μέρες η Μπιγιονσέ βρίσκεται στον "δρόμο" για την παγκόσμια περιοδεία της, με τίτλο "Mrs Carter Show" αλλά δημοσιεύματα τη θέλουν σε κατάσταση πανικού από την απειλή ενός βρετανού θαυμαστή της που μάλλον πλησιάζει περισσότερο από όσο πρέπει.

Ο λόγος για τον Μπάσεϊ Εσιέν (Bassey Essien) ο οποίος στέλνει απειλητικά γράμματα στην 31χρονη σταρ από το 2009 κατηγορώντας την ως "απατεώνισσα που έχει σκοτώσει την αληθινή Μπιγιονσέ"!

Το 2011 το δικαστήριο δικαίωσε την τραγουδίστρια με περιοριστικά μέτρα εναντίον του, όμως να που ο τρελός θαυμαστής επανεμφανίστηκε και όλοι τώρα τρέμουν.

Η Μπιγιονσέ πρόκειται να εμφανιστεί για 45 λεπτά στη σκηνή του Τουίκενχαμ στο Λονδίνο και η ασφάλεια –εκτός του ότι έχει πολλαπλασιαστεί- έχει δεχτεί ειδικές οδηγίες σχετικά με την "απειλή".

Κατά τα άλλα, η Μπιγιονσέ βίωσε ακόμη ένα εξοργιστικό συμβάν πρόσφατα όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Στοκχόλμη, ένας από τους θαυμαστές της πρώτης σειράς τη χούφτωσε χωρίς να το πάρει είδηση.

Ζ. Κ.