Ποια είναι ξανθιά που χώρισε Πάτινσον & Στιούαρτ;

29.05.2013
Το διάσημο ζευγάρι των επιτυχημένων βαμπιροταινιών "Twilight" δεν είναι πια μαζί και πρόσφατα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν την πιο πιθανή αιτία.

Ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ, λέγεται ότι χώρισαν οριστικά με τον φωτογραφικό φακό να έχει απαθανατίσει τον 27χρονο σταρ την ώρα που εγκαταλείπει το κοινό σπίτι παίρνοντας όλα τα υπάρχοντά του μέσα στο κόκκινο φορτηγάκι του.

Τώρα, μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Instagram δείχνει μια ξανθιά ύπαρξη να αγκαλιάζει τον Ρομπ εγείροντας πολλά ερωτηματικά.

Όπως μεταδίδει το RadarOnline, η περί ης ο λόγος είναι η Πόλι Στένχαμ (Polly Stenham), θεατρική συγγραφέας και στενή φίλη του Ρομπ, η οποία φαίνεται ότι έγινε λίγο πιο… στενή τον τελευταίο καιρό.

Η φωτογραφία δείχνει την 26χρονη νεαρά να αγκαλιάζει τον Πάτινσον από τη μία πλευρά και μια φίλη από την άλλη καθώς η παρέα διασκεδάζει κάπου στη Νέα Υόρκη.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram από τον μουσικό φίλο του ηθοποιού, Μάθιου Ντάνιελ Σίσκιν (Matthew Daniel Siskin) –γνωστού και ως Γκάμπλς (Gambles)- χωρίς ημερομηνία, και πολύ γρήγορα σβήστηκε από τον λογαριασμό.

Η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία έγραφε "Μου λείπει η παρέα της Νέας Υόρκης" ενώ φήμες θέλουν την Πόλυ ως τη "μυστηριώδη ξανθιά" με την οποία ο Ρομπ είχε θεαθεί σε εστιατόριο στις αρχές του μήνα.
Ποιος ξέρει…
Ζ. Κ.