Ηλιάδη: Απαντά στις φήμες για το νεαρό ποδοσφαιριστή

16.05.2013
Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν το πρωί της Τετάρτης η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και τη θέλουν να βγαίνει με νεαρό ποδοσφαιριστή.

Για να λέμε και τη μαύρη μας την αλήθεια, η απάντηση της αοιδού δεν μας φάνηκε και πολύ ξεκάθαρη (ή εμείς δεν τουλάχιστον δεν καταλαβαμε καλά), αφού απλά αρνήθηκε ότι είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε μια τελείως διαφορετική φάση τώρα. Δεν σχολιάζω τίποτα απ΄ότι γράφεται και λέγεται! Είναι ένα θέμα, που δεν έχει βάση» τόνισε αναφορικά με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Εξήγησε, δε, ότι το παιδί της δεν μπορεί να μπαίνει σε μία τέτοια διαδικασία.

«Δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει σε μια διαδικασία αν εγώ έχω ένα φλερτ, ή μια σχέση που δεν έχει βάσεις ή είναι πολύ στην αρχή της, ή δεν έχει ουσία! Προϋποθέτει ένα πέρασμα χρόνου για να γνωρίσω στο παιδί μου το σύντροφο μου» δήλωσε χαρακτηριστκά.

Εξάλλου, ο μικρός Μπαμπίνος είχε δεθεί πολύ με την προηγούμενη σχέση της με τον Κώστα Μηλιωτάκη και ο χωρισμός τον είχε πειράξει αρκετά. Γι αυτό και πλέον έχει αποφασίσει να μη βάζει σε τέτοιες διαδικασίες το παιδί της.