Με παλιό φόρεμα παντρεύτηκε η Κίρα Νάιτλι

05.05.2013
Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η διάσημη η ηθοποιός ντύθηκε νυφούλα πασχαλιάτικα. Όμως για το νυφικό της, φαίνεται ότι δεν έψαξε και πολύ...

Η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) και ο αγαπημένος της, Τζέιμς Ράιτον (James Righton) παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της πόλης Μαζάν, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μασαλλία στη Νότια Γαλλία.

Το ζευγάρι φόρεσε την "κουλούρα" ενώπιων μόλις 11 καλεσμένων το μεσημεράκι του Σαββάτου σε μια τελετή που κράτησε μόλις και μετά βίας 30 λεπτά και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η 28χρονη ηθοποιός τον "ξεπέταξε" τον γάμο. Τουλάχιστον στυλιστικά.

Η Κίρα φόρεσε ένα απλό τούλινο στράπλες λευκό φόρεμα το οποίο παρότι, σύμφωνα με συντάκτρια μόδας και ομορφιάς το περιοδικού "The Look" "ανέδειξε αλλιώς για τη μέρα", πρέπει να είναι το ίδιο που είχε επιλέξει για το πάρτι πριν τα βραβεία BAFTA το 2008.

"Το έκανε τελείως διαφορετικό για τον γάμο φορώντας ένα Σανέλ τουίντ σακάκι από πάνω, και μπαλαρίνες χωρίς καλσόν, όμως παραμένει το ίδιο φόρεμα", δήλωσε ως ειδική η Έρικα Ντέιβις (Erica Davies).

"Ήταν μια πραγματικά συγκινητική τελετή", μεταφέρουν πηγές της MailOnLine, προσθέτοντας ότι η ίδια η Κίρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το δε πάρτι του γάμου δόθηκε σε κοντινό κτήμα όπου είχαν οργανωθεί τα πάντα στην εντέλεια για τους συνολικά 50 ανθρώπους που είχαν κληθεί να συμμετάσχουν στη χαρά της ηθοποιού. Ανάμεσα σε αυτούς λέγεται ότι ήταν ο σχεδιαστής Καρλ Λάνγκερφελντ και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ.

Η Νάιτλι και ο μουσικός τραγουδιστής των Klaxons, σύζυγός της, πια, αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2012 και εκείνη είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν είχε κανέναν σκοπό να παντρευτεί. Έστω...

Βίον ανθόσπαρτον, να ευχηθούμε, και καλούς απογόνους...

Ζ. Κ.