Καρντάσιαν: Μακάρι να μας διαφήμιζαν όλοι έτσι!

29.04.2013
Τις ομορφιές της χώρας μας γνωρίζει αυτές τις μέρες η διάσημη ριαλιτοοικογένεια που με τον τρόπο τους τη διαφημίζουν στα πέρατα του κόσμου.

Από την περασμένη Πέμπτη που έκανε απόβαση στη Μύκονο η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ (Kardashian/Jenner) οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Twitter ή το Instagram κάθε μέλος τους ταξιδεύουν αυτόματα σε εκατομμύρια μάτια.

Η λέξη "Παράδεισος" πάει και έρχεται στα τιτιβίσματα όλων των μελών του ριαλιτοσογιού που δείχνουν να μην πιστεύουν πού βρίσκονται.

Από τη μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) και την Κιμ (Kim) μέχρι τις μικρές Κένταλ (Kendal) και Κάιλι (Kylie), όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζουν περιέχουν άπειρα θαυμαστικά, γεγονός που μόνο καλό μπορεί να κάνει στη χώρα μας.

Βέβαια υπάρχουν και τα παραλειπόμενα, καθώς υπάρχον έντονες φήμες για "πρόωρη αποχώρηση" της Κλοέ (Khloe).

Η διάσημη οικογένεια ταξίδεψε χθες στη Σαντορίνη –όπου τρελάθηκαν ακόμη περισσότερο- όμως λέγεται ότι από εκεί η Κλοέ δεν επιστρέφει στη Μύκονο αλλά ότι αποχωρεί για Λος Άντζελες καθώς "θέλει να επιστρέψει νωρίτερα στον σύζυγό της, Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom)".

Η 28χρονη Κλοέ λέγεται ότι έχει βαρεθεί το οικογενειακό ριάλιτι "Follow the Kardashians" και προτιμά να ρίξει μεγαλύτερο βάρος σε εκείνο που έχει με τον σύζυγο, οπότε, αν όντως ισχύουν οι φήμες, τότε ενδέχεται να "στρώνει το έδαφος".

Κατά τα άλλα, η έγκυος Κιμ και οι υπόλοιποι συγγενείς περιφέρονται –πάντα βάσει αυστηρού προγράμματος- σε Μύκονο και Σαντορίνη, έχοντας πάντα από κοντά –μεταξύ άλλων- τον προσωπικό τους φωτογράφο.
Ζ. Κ.