Είναι επίσημο: ο Τζόνι Ντεπ χέρι χέρι με το αμόρε

29.04.2013
Ύστερα από κρυφτούλι πολύ καιρό, ο διάσημος ηθοποιός τελικά το "κυκλοφόρησε" το κορίτσι του. Και όχι όπου και όπου!

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) δεν υπήρξε ποτέ ανοιχτός με τα προσωπικά του. Ούτε τα 14 χρόνια που ήταν μαζί με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) –με την οποία έχουν μαζί και δύο παιδιά- ούτε και μετά τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και πολύ γρήγορα οι φήμες τον ήθελαν στην αγκαλιά της κατά 22χρόνια νεότερής του, Άμπερ Χερντ (Amber Heard), με την οποία πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία "Rum Diaries" την ίδια χρονιά.

Οι δύο ηθοποιοί λέγεται ότι ήταν μαζί, μετά χώρισαν γιατί εκείνη τελικά "γούσταρε γυναίκες" περισσότερο (!) και διάφορα άλλα που είχαν ειπωθεί, αλλά να που είναι ξανά μαζί.

Και μάλιστα τώρα πιο επίσημα καθώς οι δυο τους όχι μόνο πήγαν μαζί στη συναυλία των "Rolling Stones" στο Λος Άντζελες αλλά ο 49χρονος σταρ οδήγησε την καλή του, κρατώντας την από το χέρι μέσα από τα παρασκήνια για το πριβέ πάρτι που δόθηκε μετά στο τρέντι νάιτκλαμπ "Echoplex".

Βέβαια, ακόμη από τα στοματάκι του Τζόνι δεν ακούσαμε την επιβεβαίωση της σχέσης, όμως ποιος ξέρει; Μπορεί να μην αργήσει να γίνει και αυτό…

Ζ. Κ.