Σοκ με Ρουμελιώτη: Έπεσε από μπαλκόνι!

29.04.2013
Λαχτάρισαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η οικογένεια της μετά την πτώση της ηθοποιού από το μπαλκόνι του σπιτιού της, πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το Star, η Ρουμελιώτη βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μια μονοκατοικία, όταν από απροσεξία έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος 4 μέτρων. Ευτυχώς, για εκείνη τα φυτά που υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο την συγκράτησαν κι έτσι η πτώση της δεν ήταν τόσο σφοδρή, όσο θα μπορούσε να είναι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αδελφός της, Γιώργος, ο οποίος μετέφερε την ηθοποιό στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπάσει το πόδι της, ενώ έφερε και διάφορες άλλες κακώσεις. Η Ρουμελιώτη ήδη βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει.

Ωστόσο, η τραγική ειρωνεία και συνάμα ανατριχιαστκή λεπτομέρεια είναι ότι η ηθοποιός πριν έναν χρόνο περίπου είχε χάσει τη μητέρα της, όταν εκεινη έπεσε από ύψος δύο μέτρων στο εξοχικό τους. Η μητερα της Ρουμελιώτη έπαιζε με το σκυλάκι τους, όταν ζαλίστηκε κι έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά και να χάσει τη ζωή της.