Το ύποπτο ραντεβού της Σαρλίζ Θερόν

09.04.2013
Όταν μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο εμφανίζεται με ανδρική παρέα προκαλεί… ταραχή!

Από το τον Ιανουάριο του 2010 που χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend), η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) παραμένει ελεύθερη –τουλάχιστον τυπικά.

Η 37χρονη νοτιοαφρικανή καλλονή έχει εμφανιστεί με διάφορους άντρες στο πλευρό της, όμως κανείς δεν υπήρξε "σχέση", όπως προέκυψε.

Εξάλλου προτεραιότητα της όμορφης Σαρλίζ είναι πια ο γιος της, Τζάκσον (Jackson). Μια νέα εμφάνιση, όμως, προκαλεί νέες απορίες.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Θερόν να βγαίνει από εστιατόριο σούσι με τον Σεθ ΜακΦάρλαν (Seth Macfarlane), με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία "A Million Ways To Die In The West".

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται ήδη, έχοντας συνεργαστεί –μεταξύ άλλων- και στην πρόσφατη τελετή των βραβείων Όσκαρ, όπου εκείνος ήταν παρουσιαστής και εκείνη χόρεψε μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum). (Δες το εν λόγω απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί).

Βγαίνοντας από το εστιατόριο, η Σαρλίζ ήταν αρκετά συγκρατημένη ενώ ο Σεθ –ο οποίος παρεμπιπτόντως πρόσφατα χώρισε από την Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clark), την Ντενέρις Ταργκάριεν του "Game of Thrones"- δεν μπορούσε να συγκρατήσει το πονηρό του χαμόγελο.

Τι ισχύει και τι όχι μεταξύ τους, θα φανεί…

Z. K.